Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
29.10.2020
I love baladi
Pojďme se naladit na krásné a zemité baladi, rytmus, ve kterém můžeme být na chvíli samy sebou, uzavřené v sobě a prociťovat pro sebe nádhernou hudbu,... číst celé
22.09.2020
Jsem tanečnice!
Nová taneční trička jsou na světě. Zářit budete v bílé a žluté barvě a všichni uvidí, že jste tanečnice... Vybírejte zde číst celé
Zobrazit všechny novinky
Chcete vědět, co je nového?

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme max. jednou za měsíc. 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

2 klišé a 3 lekce pro verzi života 20.21
31.12.2020
2 klišé a 3 lekce pro verzi života 20.21
Milý živote ve verzi 20.20, co si budeme povídat, dal jsi nám zabrat. Už ses asi nemohl dívat na to, jak si stále rychleji cpeme naše už tak tlusté ... číst celé
Moje roušková peripetie
14.09.2020
Moje roušková peripetie
Jak to bylo s mojí cestou na křest Domácí akademie tance a jógy v Praze aneb neuškodí tuhle podivnou dobu trochu odlehčit humorem. Jo a taky stojí za ... číst celé
Co mi dala a vzala práce na volné noze - část 2.
15.07.2020
Co mi dala a vzala práce na volné noze - část 2.
To jsem si minule dovolila hodně - říct, že do korporátu se chodí hlavně kvůli prachům… No nic, stalo se… číst celé
Kde mě najdete

Lidická 63/21

434 01 Most

Česká republika

Kontakty
Renata Vejlupková
Renata Vejlupková
(Po-Pá, 8-14 hod.)
2020 © Renata Vejlupková, all rights reserved.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz